Tuotteet

Palvelumme jakautuvat kahteen pääalueeseen, palvelusopimukset ja projektipalvelut.

Pystymme toimittamaan myös kaikki tarvittavat laitteet ja ohjelmistot, jolloin asiakkaan koko järjestelmä voidaan toteuttaa "avaimet käteen" -periaatteella.

Palvelusopimukset

Palvelusopimuksemme on tehokas ja helposti budjetoitava tapa huolehtia suunnittelujärjestelmänne toiminnasta. Sopimuksen avulla takaat järjestelmäsi käytettävyyden kaikissa tilanteissa. Huolellisen ja kattavan raportoinnin avulla, järjestelmäsi tiedot ovat aina ajan tasalla.

Palvelusopimuksemme jakautuvat kolmeen eri tasoon:

  • Helpdesk
  • Vasteaika
  • Etähallinta

Palvelusopimusta tehtäessä kartoitamme kanssasi järjestelmänne. Tämän jälkeen on helppo laatia sopimus, joka kattaa tarvitsemanne toiminnot.

Pyydä lisätietoja palveluistamme.

Projektipalvelut

Projektipalveluina toteutamme erityyppisiä IT-projekteja, esimerkiksi asiakaskohtaiset sovellukset tai valmisohjelmien räätälöinnit.

Projektiluonteinen työskentelytapamme takaa mahdollisimman hyvän lopputuloksen. Kun työskentely tapahtuu aina samojen perusperiaatteiden mukaan, voi asiakas jo etukäteen saada varmuuden työn onnistumisesta.

Onnistunut projekti syntyy aina yhteistyönä.

Ohjelmistot

Olemme Autodeskin valtuuttama sovelluskehittäjä. Toteutamme asiakkaan tarpeisiin sopivia sovelluksia Autodeskin tuotteisiin. Esimerkiksi CAD-suunnittelujärjestelmän ja tuotannonohjausjärjestelmän väliset linkitykset.

Toimimme myös aktiivisesti HP:n kehittäjä- ja ratkaisukumppaneiden DSPP-ohjelmassa.

CAD- ja dokumenttienhallintaohjelmistoissa teemme yhteistyötä Autodesk:n kanssa. Sovitamme ja kehitämme heidän valikoimassaan olevia tuotteita asiakkaiden ympäristöihin.

Palvelusopimusasiakkaille ylläpidämme myös Profox Companies Oy:n CADMill Plant Design System -tuotteita.

Olemme myös F-Secure Certified Partner. Tämä sertifiointi takaa että henkilökunnallame on tarvittava tekninen osaaminen tarjota F-Securen yrityksille suunnattuja kokonaisvaltaisia tietoturvaratkaisuja asiakkaillemme.

Laitteet

Emme ole sitoutuneet minkään toimittajan laitteisiin tai mihinkään tukkuliikkeeseen. Näin pystymme puolueettomasti kilpailuttamaan sopimusasiakkaidemme laitehankinnat ja toteuttamaan ne kokonaistaloudellisesti edullisimmalla tavalla.

Halutessasi voimme toimittaa järjestelmän "avaimet käteen"-periaatteella. Huolehdimme tällöin järjestelmän määrittelyt, laitteiden- ja ohjelmistojen asennukset sekä tarvittavan koulutuksen.

X

Helpdesk palvelusopimus on kevyt ja edullinen vaihtoehto yrityksille, joiden tukipalveluiden tarpeen arvioidaan olevan vähäistä tai se pystytään hoitamaan käytännössä kokonaan puhelin- sähköpostituen avulla.

Tämä sopimusmalli soveltuu erinomaisesti myös yrityksille, joiden tukipalvelut hoidetaan omilla resursseilla. Asiakasyrityksen omat tukihenkilöt voivat hyödyntää puhelin- ja sähköpostitukeamme.

Palvelu sisältää puhelin- ja sähköpostituen sovituille ohjelmille ja laitteistoille.

X

Vasteaika palvelusopimus on suunnattu yrityksille, joiden tietojärjestelmän luotettava ja nopea toiminta on tärkeää.

Vasteaikasopimuksella asiakas saa takuun siitä, että mikäli ongelmaa ei pystytä ratkaisemaan puhelin- tai sähköpostituen avulla, tulee asiantuntijamme paikan päälle sovitun ajan puitteissa ratkaisemaan ongelmaa.

Vasteaikasopimus soveltuu mainiosti yrityksille, jotka eivät halua uhrata omia resurssejaan järjestelmiensä ylläpitoon, mutta haluavat takuun järjestelmiensä nopeasta, tehokkaasta ja luotettavasta toiminnasta.

X

Etähallinta palvelusopimus on tarkoitettu yrityksille, joiden tietojärjestelmän toiminta on kriittinen yrityksen toiminnalle.

Etähallinnassa yrityksesi työasemat ja/tai palvelimet liitetään meidän tukiverkkoomme. Näin asiantuntijamme voi ongelmatilanteissa olla yhteydessä suoraan työasemaasi ja ratkaista ongelmat saman tien.